Aanbieding!

Eerste hulp kit bij angst

87,00 49,00

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Dit is de absolute topper op het gebied van je angst en paniek tegengaan.

In dit pakket zit alles wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk van je angst- en paniekaanvallen af te komen. Snel en doeltreffend.

Wat zit er in dit pakket:

  • Het eBook: van Angst naar Passie, zodat je in je eigen tempo kunt leren hoe jij voor eens en altijd je angst kunt loslaten en passie kunt toelaten in je leven!
  • De 3 audio’s: 5 dieroefening, paniekaanvallen stoppen & de spiegeloefeningen. Deze audio’s brengen je direct in een rustige en ontspannen staat zodat je zelfs tijdens een angst- of paniekaanval er zo snel mogelijk weer uitkomt.
  • De video: “Angst aangaan en loslaten”. In deze video van iets minder dan een uur wordt je de gehele uitleg gegeven wat je kunt doen tegen jouw angst- en paniekaanvallen en wat daar de oorzaak van is. Handig om vanuit je eigen omgeving alle informatie te krijgen die je nodig hebt om voor eens en altijd van je angst of paniek af te komen.

Dit gehele pakket krijg je voor een zeer gereduceerd tarief zodat je alles in je eigen tempo kunt gaan inzetten en zo stap-voor-stap de weg op kan gaan van echte passie in je leven!

Wat ga je leren?: