Psychologische astrologie

Psychologische Astrologie

 

Psychologische astrologie geeft je inzicht, het is de blauwdruk van je leven.

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van je leven. Je kunt er op verschillende manieren naar kijken. Astrologie het geeft je inzicht in jouw leven, handvatten hoe jij met jezelf en je leven om kan gaan. Het gaat er niet om dat iets vast ligt. Planeten staan voor zo’n groot spectrum van inhouden; het is aan jou hoe jij dit vorm geeft. 

Ieder mens heeft in zijn geboortehoroscoop dezelfde planeten. Kijk rond, er is geen mens hetzelfde. Het gaat om de verbanden, de aspecten die planeten wel of niet maken. Wat nadruk krijgt en wat niet; hoe het erbij staat. 1 minuut kan zo’n verschil maken.

Jouw vrije wil is de basis in je leven en hoe je omgaat met de de indrukken die je opdoet. Er is geen mens die jouw hoeft te vertellen hoe iets moet. Maar het kan zo’n hulp zijn als je begrijpt hoe de verbindingen liggen en hoe dit op jouw kan inwerken.

Zo complex een mens is, zo complex is de duiding van een geboortehoroscoop. De uitleg komt pas tot leven door jou herkenning en jou inzichten. En zoals het ook in het leven is, jij brengt de psychische inhouden die jij ervaart tot ontwikkeling. Of iets bewust is of nog bewust mag worden is geen waarde oordeel, het is hoe het leven werkt. Hoe meer jij bewust wordt van, hoe beter jij het tot ontwikkeling kan brengen.

 

 

Boek hier een sessie om je geboortehoroscoop te duiden