Aanbieding!

Psychologische Astrologie duiding

Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €75,00.

Categorie:

Beschrijving

Psychologische astrologie duiding

Speciale Aanbieding: Jouw Uitgebreide Solaarhoroscoop voor Slechts €75! ✨

Ben jij klaar om de belangrijkste accenten voor jouw nieuwe levensjaar te ontdekken? Als extra traktatie bieden we nu een uitgebreide horoscoop met solaarbespreking aan voor maar €75!

🌟 Wat krijg je?

Een diepgaande analyse van jouw geboorte horoscoop met jouw solaarhoroscoop, die je inzicht geeft in de kansen en uitdagingen die het komende jaar voor jou in petto heeft.

🎯 Waarom een Solaarhoroscoop?

Dit astrologische hulpmiddel, helpt je om je jaar vol vertrouwen en wijsheid tegemoet te treden, met een helder beeld van waar je je op kunt focussen.

Wees er snel bij!**

Dit exclusieve aanbod is alleen geldig tot 20 september. Mis het niet en plan nu jouw persoonlijke horoscoop! Online of offline ca 1,5 uur.

👉 Stuur een bericht om jouw solaarhoroscoop te reserveren.

#Astrologie #Horoscoop #Solaarhoroscoop #Levensinzicht #Aanbieding

 

Ontdek wat er over jou te weten valt te komen in de sterren.

Astrologie bestaat al ruim 4000 jaar en verteld de relatie tussen mensen en gebeurtenissen via de hemellichamen.

In een Psychologische astrologie duiding combineert Sophie het beste van twee werelden, namelijk wat de sterren specifiek over jou kunnen vertellen en de vertaling naar het werkelijke dagelijkse leven via een (psychologisch) gesprek. Op deze manier krijg je praktische ideeën en handvatten om met jouw specifiek vraagstukken aan de slag te gaan.

Dit is allemaal gebaseerd op waar jij oorspronkelijk vandaan komt, vanuit jouw eigen tijdlijn. In de astrologie bestaat er namelijk geen toeval als het aankomt op hoe jouw tijdlijn tot nu toe verlopen is.

In de solaar horoscoop is de zon terug op de oorspronkelijke graad van je geboorte; dit astrologisch hulpmiddel geeft je inzichten voor het komende jaar en is alleen te gebruiken in combinatie met je geboortehoroscoop.

Wil je meer weten over jouw pad? Boek dan een sessie.

 

Bij de aankoop van een Online sessie:

a) Koop een online sessie via de betaalknop op deze pagina.

b) Plan samen met Sophie de sessie in op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

c) Ontmoet elkaar online (zoom/whatsapp/teams) en beleef je sessie.