Snakes & Ladders – Jaarabonnement

22,00

Categorie:

Beschrijving

Snakes & Ladders

Na ‘van Angst naar Passie’ en ‘De Gans Methode’ is hier het nieuwste van via-Sophia / Sophie Verheij!

Na het succes van De Gans Methode (2017) verschijnt nu eindelijk het nieuwste (zelf)ontwikkelingsspel: Snakes & Ladders! (2023)

Na jarenlang nieuwe kennis en trainingen te hebben gevolgd heeft Sophie zich alleen maar verder ontwikkeld. Deze kennis heeft zij op een speelse manier verwerkt in wederom een oud klassiek spelbord, namelijk die van Slangen en Ladders.

In 72 speelvakjes ga jij per spelvakje aan de slag met een ander thema van het leven. Ieder mens heeft te maken met elk thema, of je dit al wist of niet. Per thema krijg je informatie, inzichten en extra informatie waarmee je je eigen denkprocessen/gevoel en intuïtie mee aan kan zetten en door ontwikkelen.

Snakes & Ladders, in tegenstelling tot De Gans Methode, kun je geheel zelfstandig spelen en mocht je verdere ondersteuning wensen is Sophie altijd maar 1 klik verwijderd.

Verder is Snakes & Ladders continue in beweging waardoor ook bij nieuwe spelrondes de uitkomsten geheel nieuw (kunnen) zijn voor jou. Zo maakt die het zelfontwikkelingsspel van 2023 waar je eindeloos van kunt leren.

 

Hoe kan je beginnen met Snakes & Ladders?

a) Koop Snakes & Ladders – Jaarabonnement via deze pagina.

b) Bij de lancering krijg je automatisch een e-mail met je inlog gegevens.

c) Bij vragen kun je Sophie e-mailen op sophie@via-sophia.nl

 

 

! Let op !

Het spel zit in de EERSTE eindfase tot lancering maar gezien de vreugdevolle aanstaande verjaardag (28-08) wilt Sophie je de kans niet misgunnen om voor nu die eenmalige kans te pakken voor het (belachelijke) lage tarief in te stappen in Snakes & Ladders. Eenmaal gelanceerd zul je nooit meer voor deze prijs bij het spel kunnen.

De lanceringsdatum is naar verwachting: September 2023*.

 

* Volgens planning gemaakt op 23-08-23.