Black Friday weekend aanbieding

1.199,00

Geldig van 17 t/m 21 November

Combi aanbieding

Het online 3 maanden programma:
‘Hoe jouw lage zelfbeeld invloed heeft op je relatie; Versterk je Zelfbeeld.’
ter waarde van € 900

3 maanden lang krijg je wekelijks online begeleiding om je lage zelfbeeld te veranderen

2 x gesprekken met de Gansmethode (gansmethode.nl) om zicht te krijgen op jou proces
ter waarde van € 190

Gratis jaarabonnement op het Bewustzijnspel Snakes en Ladders: spel om tot Zelfrealisatie te komen. Dit spel is voortdurend in ontwikkeling.
Momenteel voor € 22

Deze combideal is nu  tijdelijk voor € 750 (in plaats van € 1199)

Product Aantal

Hoe een laag zelfbeeld een bedreiging is voor je relatie (programma)

1

Online sessie - De Gans Methode - met Sophie Verheij

2

Snakes & Ladders - Jaarabonnement

1
Categorie: Tag:

Beschrijving

Hoe een laag zelfbeeld een bedreiging is voor je relatie!

Het verschijnt niet opeens, je kunt er meestal zelf aardig mee leven totdat…..

Er wordt een grens overschreden.

(de kruik gaat zolang te water totdat zij breekt)

Waar merk je dat aan?

Je voelt je ineens niet meer fijn of prettig. Alsof wat jij zegt er niet toe doet, alsof er niet naar je geluisterd wordt. Alsof je geen inbreng heb. De ander beslist altijd, of verwijt jou dat jij alleen maar… en nooit wat bijdraagt. Enz.

Er is dus een kantelpunt. Dat wil zeggen dat het daarvoor al niet helemaal lekker zat.

Je hebt al een laag zelfbeeld opgebouwd en daar heb je op voortgeborduurd. Om dit te veranderen zul je terug moeten waar het begon, andere keuzes en andere stappen maken.

Juist een relatie is een sneltrein van ontwikkelingen.

Samen besluit je het op jullie manier te doen, al gauw blijkt dat jullie manier wel heel veel overeenkomsten heeft met jouw en zijn ouders.

De problemen komen pas echt als je ontdekt, dat als jij anders wil, je niet anders kunt. Dat je vast zit in gewoonte, overtuigingen en dat je geen idee hebt hoe je dit kunt veranderen.

Een laag zelfbeeld dat zo ingebed is in je familie van herkomst, in je relatie kun je niet alleen veranderen. Het mooiste zou zijn als hij met jou veranderingen wil aangaan.

Maar weet dat elke verandering begint bij jou als persoon.

Daarvoor moet je als het ware uitstijgen boven je huidige niveau, zicht krijgen en begrip.

Het gaat niet om een veroordeling, maar om jou aandacht en compassie naar jezelf en iedereen die er bij betrokken is. Jouw liefde is de drijvende kracht, om de liefde voor jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen. En nee je staat niet op jezelf, Als jij verandert verandert uiteindelijk het gehele systeem.

Het gebrek aan zelfliefde heeft zoveel impact; het bepaalt hoe je de wereld waarneemt, wat jij jezelf gunt en hoe jij voor jezelf en je naaste zorgt, hoe je voor jezelf opkomt en wat je mag ontvangen.

Een lage zelfwaardering, weinig eigenliefde is niet van gisteren, het is er al heel lang. Vanuit je opvoeding, vanuit ervaringen, overtuigingen die je hebt.

Hoe erken je dat bij je zelf?

Het gaat over patronen, gedragingen die je terugziet bij je ouders, in je familie. De moeite die je ervaart. Het hoeft helemaal niet er dik bovenop te liggen. Soms is het heel verstopt en ontdek je het in specifieke situaties.

Hoe meer jij je bewust wordt van jou inbreng in situaties en ervaringen hoe meer jij kunt gaan zien wat er nodig is. Liefde, zelfliefde is een bijzonder belangrijke basis in het leven om gelukkig te zijn. Gelukkig in je relatie, gelukkig in de liefde, in de keuzes die je maakt en in het leven dat jij jezelf gunt. Alleen dit weekend ontvang je Het 3 maanden online voor 750 euro in plaats van 1199 euro. Daarbij ontvang je 2 gesprekken met de Gansmethode om zicht te krijgen op het proces waar je in zit. En je krijgt een jaar lang gratis toegang tot het Bewustzijnsspel Snakes en Ladders, jouw weg tot zelfrealisatie.

Andere suggesties…